Interview met Notrevillage

Regelmatig komt MotorTref mensen en bedrijven tegen die ons opvallen. Vandaag maken we kennis met Jan & Carla van Notrevillage.

Hoi! De laatste tijd zien we regelmatig FaceBook-berichten van jullie voorbij komen. Wie zijn jullie?

Wij zijn Jan en Carla. Ik ben zestig jaar en Jan wordt in december zestig. We hebben een Gite B&B Herberg in Néret, Frankrijk. Dit ligt op 800 km van Breda. Ons gezin bestaat uit Joachim die met zijn gezin in Australië woont. Onze andere zoon Rhandy overleed in 2012 op 23 jarige leeftijd door een motorongeluk. Onze dochter Jillian woont met haar gezin in Nederland. Haar man rijdt ook motor.

Onze boerenfox Rossi, poes Lisa en katje Lucky maken ons gezin compleet.

Wat voor motoren rijden jullie?

Jan rijdt een Harley Davidson Davidson FXSTB Nighttrain uit 2000. Zijn eerste motor was een Honda CB 350F en daarna reed hij een Yamaha XV750 Virago. Jan rijdt inmiddels 37 jaar motor. Ik rijd nu 14 jaar een Yamaha xv700 Virago oldtimer.

Wat is goed aan jullie motoren en wat kan er beter?

Eigenlijk zijn we gewoon tevreden. Jan wil altijd nog graag een crossmotor.

Als geld geen bezwaar is, wat zou dan je voor motor kopen?

Geen! De Harley is onze droommotor maar die hebben we dus al. We zouden dan wel wat meer mooie motorreizen gaan maken.

Hoe zijn jullie hier terecht gekomen?

In Nederland woonden we in Langerak (ZH) en hadden we een schildersbedrijf. In 2017 zijn we naar het buitenland vertrokken. Eerst Noord-Duitsland en in 2021 zijn we verhuisd naar onze droomlocatie hier in Frankrijk.

Wat maakt jullie B&B aantrekkelijk?

De ligging in de Indre met de Cher, Auvergne en de Allier om de hoek. We hebben opgemaakte bedden, handdoeken en voor je avondeten of een BBQ en drankjes wordt gezorgd. Ontbijt is altijd inclusief. Je kan dus weinig bagage mee te nemen.

De motoren staan gestald in de hangar. Er is in de herberg plaats voor 12 personen en natuurlijk kan je ook kamperen op onze twee hectare land.

We hebben een dompelbad, fitness ruimte, gezellige buitenbar, boerengolf terrein en overal heerlijke zitjes en hangmatten om te relaxen. Verder een grote binnentafel voor gezamenlijke activiteiten. Er is goede WiFi.

Wat maakt jullie regio aantrekkelijk?

Je kunt hier prachtig motorrijden, quad rijden, wandelen of mountainbiken. Er is een circuit in La Chatre op afstand van 14 km.

Er zijn hier geweldige bochten, mooie goede wegen, het is heuvelachtig maar ook soms rotsen en hoog. Verder kom je onderweg prachtige zonnebloemen velden of blauwe vlas velden, veel kastelen en mooie dorpjes tegen.

Hebben jullie nog andere bezigheden of hobby’s?

Onze hobby is klussen waarbij wij alles vooral hergebruiken. Carla d’r beroep is zilversmid en in haar atelier kun je een workshop volgen. Ook is er een winkeltje in het atelier. Maar onze grootste hobby is genieten van elke dag.

Hoe komen we in contact met jullie?

Je kunt reserveren of je vragen stellen op:

Telefoon/whatsapp 0033 6 77912830

E mail carlajan14@gmail.com

Facebook of Instagram

Ons adres is Notrevillage, 11 Le Maury, 36400 Néret

A BIENTÔT, TOT ZIENS, SEE YOU SOON!

Het is hier gewoon elke dag leuk!

mail

Geef een reactie