Eifel Hemelvaart 2024

Organisator HildedeVries
Datum 09-05-2024 - 12-05-2024
Tijd De hele dag
Rijstijl gemengde groep
Aanmeldingen 17 van 17
Startpunt 10u: McDonalds Diemen
Straat 12u: 2e startpunt = Wessum bij Roermond
Plaats Polstraat 1, 6019BL Wessem
Eindpunt Haus Wiesengrund, Erkensruhr
Lengte 141 KM

Handige linkjes

Omschrijving

Hemelvaart 2024…een prima weekend om er met elkaar op uit te trekken.
Geen hotel maar een (luxe) huis voor max 16 personen (8 kamers, géén stapelbedden!) .
We gaan donderdag 9 mei vanaf een uur of 10 weg uit Diemen (en wellicht nog andere opstapplekken afhankelijk van woonplaats deelnemers) en verzamelen bij Maasterras ’t Veerhuis te Wessum (bij Roermond) om 12.00 uur om van daar uit na de lunch binnendoor verder te gaan.
Dus in een paar groepjes richting de Eifel (Simmerath) waar we onze intrek nemen in ‘ons’ huis.
Het idee is dat we gezamenlijk voor het ontbijt en diner zorgen waarbij iedereen een beetje helpt en er (aangewezen) vrijwilligers zijn voor koken en broodjes halen. Ik vraag je voor vertrek wat basisboodschappen mee te nemen en deel je in voor een ’taakje’ (bijv. koken op een bepaalde dag of ontbijt regelen op een dag).  Dat gaat de laatste jaren prima. De kosten zijn beraamd op 175.- pp voor overnachtingen en ontbijt/diner en alle snacks. De ervaring van afgelopen jaren is dat we hier goed  mee uit komen; alles wat over is wordt teruggestort. Deze 175 euro betaal je bij inschrijving (waarna je deelname definitief is) op NL09RABO0344271226 tnv H.C. de Vries. Vermeld bij je betaling ajb je Nickname zodat ik de betaling kan matchen met de deelnemerslijst.
Schrijf je ajb alleen in als je het zeker weet…de 175 euro krijg je NIET  ( echt NOOIT) meer terug. Dit om de deelnemers niet met verhoogde kosten op te zadelen bij afzeggingen, en om mij niet eindeloos te laten zoeken naar een vervanger. Mocht je na inschrijving tóch niet kunnen dan dien je zelf voor een vervanger te zorgen. Vaak hebben we een wachtlijst of melden zich nog treffers bij mij….daar kun je dan ZELF de financiele zaken mee regelen. Zorg ervoor dat je jezelf pas na het regelen van de financien van de lijst gooit anders staat er zomaar een ander in die daarvoor nog niet betaald heeft.

De drank wordt NIET uit de pot betaald…deze neem je zelf mee of koop je zelf ter plekke. Zo voorkomen we gedoe over wie drinkt wat.
Routes worden nog gemaakt (soms ter plekke afhankelijk van de wensen), we zijn er niet voor het eerst dus we zoeken de mooiste uit…

Ga je mee?

 

Wachtlijst

Er staat nog niemand op de wachtlijst

Aanmelden/afmelden

Je moet ingelogd zijn om je te kunnen aanmelden

mail