MotorTref Openingsrit 2024 – snelle rijders

Organisator Ronaldos
Datum 21-04-2024
Tijd 10:00 - 16:00
Rijstijl sportief
Aanmeldingen 18 van 75
Weersverwachting
10° - lichte regen

Weersverwachting voor midden Nederland

thermostat 10°
Min: 3° Max: 11°
lichte regen
Startpunt nnb
Straat
Plaats
Eindpunt nnb
Lengte 313 KM

Handige linkjes

Omschrijving

MotorTref Openingsrit 2024 – snelle rijders

In het (alweer) derde jaar van het bestaan van MotorTref, organiseren wij weer een rit om het seizoen groots te openen. Reserveer zondag 21 april 2024 alvast in je agenda!

We starten op een centrale locatie in NL om bij te praten na de winter. Hierna rijden de leden van MotorTref in groepjes van 6-8 deelnemers een mooie rit. Op het eindpunt komt iedereen weer samen. Voor normale, vlotte en snelle rijders. De rit waarin je nu kijkt is voor de snelle rijders. Er is dus ook een aparte rit voor de normaal-vlotte rijders, kijk even in de Toeragenda van MotorTref. Er is geen toergroep omdat eerder bleek dat er geen belangstelling voor is onder de MT-leden.

HELPEN?
Wil je een groepje voorrijden? Wil je helpen bij de start met ontvangst van de deelnemers? Of de rit verkennen? Meld je dan via pm bij Ronaldos.

MEER INFO
Info over de rit volgt later. Hou de website in de gaten.

DEELNAME
Deelname is voor eigen rekening en risico, zoals gebruikelijk. De organisator en iedereen die medewerking verleent is niet aansprakelijk te stellen. Door je in te schrijven ga je hier nadrukkelijk mee akkoord.

Aanmelden/afmelden

Je moet ingelogd zijn om je te kunnen aanmelden

mail